Get Adobe Flash player

Starea vremii

Cluj-Napoca

Cer înnorat, mist, Plouă uşor
  • Cer înnorat, mist, Plouă uşor
  • Temperatură: 1 °C
  • Vânt: Vreme liniştită
  • Presiune: 760 mmHg
  • Umiditate: 93 %
  • Vizibilitate: 5 km
  • Răsărit Soare: 08:55 +0300
  • Apus Soare: 17:38 +0300
Raportat la:
Thu, 12/07/2023 - 04:00

Noutati

Lista elevilor înscriși în clasa a IX-a an scolar 2023-2024

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2023-2024 va avea loc în data de 11 septembrie 2023 ora 10:00

Întoarcere în neant

     Miercuri, 3 mai 2023, a avut loc, la UBB Art Hall, vernisajul expoziției „Întoarcere în neant: 10 lagăre și ghetouri din nordul Transilvaniei”, organizată de Direcția Patrimoniu Cultural Universitar a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Muzeul Holocaustului din Nordul Transilvaniei, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca.
     Expoziția marchează 79 de ani de la debutul concentrării evreilor în lagărul din Cluj-Napoca. Aceasta cuprinde 10 lucrări realizate de elevii clasei a IX-a a Colegiului Tehnic Energetic din Cluj-Napoca și va putea fi vizitată gratuit, de luni până vineri, în perioada 4-26 mai 2023, în intervalul 15:00-18:00, în sala 300 a clădirii Universității „Babeș-Bolyai” de pe Calea Moților nr. 11.
     Acest eveniment se înscrie în seria de activități organizate cu ocazia celebrării a 10 ani de la înființarea Direcției Patrimoniu Cultural Universitar a Universității „Babeș-Bolyai” și este susținut de HISTORY Channel

Poze de la eveniment


Concurs Judetean "Povesti digitale"

ARTICOL

Concursul „Povești digitale” la a IV-a ediţie, inclus în CAEJ CLUJ 2023, poz.47, domeniul interdisciplinar  s-a organizat de către Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca, s-a finalizat, o dată cu jurizarea proiectelor trimise în 9 iunie 2023.
Participarea elevilor, cât și a cadrelor didactice la secțiunile concursului, au dus la realizarea unor filme care pun în evidență creativitatea și originalitatea elevilor, duc la dezvoltarea capacității  de utilizare variată a mijoacelor multimedia și la dezvoltarea abilităților de citire, interpretare și lectură.
Concursul  a cuprins 3 secțiuni pentru fiecare nivel de învățământ- liceal și gimnazial,  în cadrul căruia au participat 77 elevi (44 de liceu si 33 de școală gimnazială) și 20 profesori coordonatori, din 12 şcoli şi licee din judeţul Cluj: Liceul Tehnologic ,,Alexandru Borza”, Liceul Teoretic  ,,Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic  ,,Onisifor Ghibu”, Colegiul National „Gheorghe Sincai”, Colegiul Tehnic Energetic, Scoala Gimnaziala "Constantin  Brancoveanu" Baciu, Școala Gimnazială ,,Octavian Goga”, Școala Gimnazială Frata, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga”,  Colegiul de Muzică  “Sigismund Toduță”, Colegiul Național Pedagogic "Gheorghe Lazăr”,  Liceul Tehnologic Special "SAMUS”, conform anexei la raport.
În cadrul secţiunilor care au implicat elevii, s-au acordat 6 premii I, 4 premii II, 3 premii III  și 3 mențiuni.
Majoritatea lucrărilor au impresionat juriul prin complexitatea informațiilor, calitatea și originalitatea prezentării. Astfel, proiectul Povești digitale a fost un succes, dovedind implicare, creativitate, muncă, spirit de echipă. Unele proiecte pot fi folosite ca material didactice la clasă.
Felicitam elevii si profesorii indrumator!


Profesori și elevi de la Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca au participat azi, 06.04.2023, la Târgul ofertei educaționale, desfășurat la Sala Polivalentă BT Arena

.
Imagini de la eveniment
 


Fii, o săptămână, profesor de știinte!
 
     Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca a organizat, în data de 31 martie 2023, concursul național care a căpătat deja tradiție, numit ,,Fii, o săptămână, profesor de știinte!”
Scopul concursului a fost acela de a valorifica potențialul știintific și tehnic al elevilor, dar și creativitatea lor, componentă esențială a dezvoltării personalității acestora, prin activități practice menite să-i pună în valoare și să le crească motivația pentru învățare și afirmare.
     Evenimentul a reunit peste 150 de elevi din 17 județe și peste 60 de profesori de diferite specialități, care le-au coordonat activitatea, pentru participarea la numeroasele secțiuni: Dispozitive artizanale, Dispozitive automatizate, Planșe, sesiuni de comunicări științifice. Cadrele didactice au participat, ele însele, la o astfel de sesiunea alocată lor.
Elevii și-au prezentat produsele activității și au răspuns atât la întrebările comisiilor, cât și la cele adresate de noi, reprezenții Consiliului Elevilor al școlii gazde, C.T. Energetic.  Oaspeții noștri s-au prezentat, în cateva cuvinte, și fiecare dintre ei ne-a răspuns cu optimism, precizând ce l-a determinat să participe la acest eveniment, care este contribuția sa la activitatea echipei căreia i s-a alăturat. Unii se aflau pentru prima dată la un astfel de eveniment, dar sperau la premii, bucurosi pentru experiența trăită, în timp ce alții se mai aflaseră în ipostaza de concurenți. Profesorii și cadrele universitare ne-au confirmat faptul că au fost prezenți si la alte concursuri organizate în trecut de școala noastră. Aceștia s-au declarat încântați de proiectele reușite, unele chiar surprinzătoare, ale elevilor, ne-au împărtășit impresii plăcute despre concurs și despre pentru școala noastră în sine. Elevii s-au simțit minunat în cadrul evenimentului, trăind, cu emoție, concurența stimulatoare dintrei ei, indiferent de secțiunea la care participau. Dorința de a câștiga era resimțită de toți.
     Școala noastră le-a facut o bună impresie, nu doar datorită organizării acestui eveniment, ci și grație dotărilor materiale deosebite, pe care le posedă, atât de benefice elevilor; tocmai de aceea, sperăm că mulți dintre participanții de la gimnaziu să li se alăture colegilor noștri, de anul viitor!
                                                                                                                                        Andreea Coldea, XIIB
                                                                                                                                        Cozac Bogdan, XII A
Poze de la Concurs
 Orar Specific - Scoala Altfel


Regulament

Acord de parteneriat

Echipele de elevi sunt formate din maximum 2 elevi, și înscrierea se face pe link-ul: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MmpjZxxRPRWMYjYtbbjX5aZII1ccnPVEzaU3_3_8gqM/edit?usp=sharing

 


Vă adresăm recunoștința și mulțumirile ce se cuvin OMULUI care a “energizat” echipa “ENERGETIC” și locul nostru de muncă, pe care l-a luminat de-a lungul celor 16 ani ca lider.

E lucru mare să vii cu drag “ la școala” și asta vi se datorează!

Mulțumiri din partea colectivului Colegiului Tehnic Energetic!

•Bine ati intrat pe site-ul nostru !

Bine-ati intrat in site-ul nostru!
Este primul contact pe care-l luati cu unul dintre cele mai bine cotate colegii din Cluj-Napoca din punct de vedere al pregatirii profesionale. Generatii intregi de absolventi ai colegiului sunt astazi specialisti apreciati in domeniu. Nici nu se  putea altfel tinand cont de  faptul ca avem un blazon de onorat. Speram ca pasind pragul acestui site sa faceti totodata primul pas spre meseria pe care vreti s-o imbratisati.  Avem traditie, avem specialisti, avem dotari si mai ales avem dorinta ca toti cei care ies de pe bancile noastre sa fie mandri c-au facut parte din marea familie a Colegiului Energetic.

 
 

Oferta educationala 2021-2022 - învățământ profesional DUAL

 
 

 

Film promovare oferta educationala 2021-2022